top of page
1920x1050-01_edited.jpg

6ο BOBOS ARTS FESTIVAL 
6 | 5 | 23
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μία ημέρα γεμάτη χρώματα, μελωδίες και φαντασία, μέσα στη φύση!

Το αγαπημένο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ, καλεί μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη οικογενειακή γιορτή της πόλης, το Σάββατο 6 Μαΐου στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

 

Μετά την επιτυχία των περασμένων ετών και την ενθουσιώδη συμμετοχή του κοινού, το Bobos επιστρέφει με ένα πρόγραμμα συναρπαστικότερο από ποτέ!

Στον όμορφο κήπο του Μεγάρου μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν επιλεγμένες παραστάσεις και δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά από 3 έως 12 ετών και τους γονείς – συνοδούς τους

Θέατρο, μουσική, χορός και μια σειρά πρωτότυπων εργαστηρίων και δράσεων, που στόχο έχουν να ψυχαγωγήσουν όλη την οικογένεια, να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με τις τέχνες και να τα ευαισθητοποιήσουν γύρω από σημαντικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. 

Στην κεντρική σκήνη του φεστιβάλ θα απολαύσουμε: 

  • Την  νέα παράσταση της επιτυχημένης Ομάδας Τόπι «Γκριμ & Γκριμ», η οποία με αφορμή τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ, μας μιλάει για την απληστία, την αλαζονεία, τον εγωισμό και όλα όσα οι μεγάλοι συχνά δυσκολευόμαστε να εξηγήσουμε στα παιδιά. 

  • Την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, ένα από τα πιο αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών, σε μια ολόφρεσκια και άκρως διασκεδαστική για μικρούς αλλά και μεγάλους, διασκευή από την νέα, ταλαντούχα ομάδα The Young Quill. 

  • Τον «Μικρό Πρίγκιπα» σε μια διαφορετική απόδοση του αγαπημένου έργου από την ομάδα Όνειρο Είναι. Μια ξεχωριστή θεατρική ομάδα, της οποίας ο πυρήνας αποτελείται από άτομα με αναπηρία.

  •  Μια ξεσηκωτική συναυλία από τα Ζαμομίνια: Μια νέα και πολλά υποσχόμενη μπάντα, η οποία έχει δημιουργήσει μια σειρά ξεχωριστών παιδικών τραγουδιών που μυούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά στα διάφορα μουσικά είδη. 

  • «Παιδικό Stand-up Comedy»: Μετά την περσινή ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών, το Bobos δίνει και φέτος το βήμα στα παιδιά να ανέβουν στη σκηνή και να πουν τα δικά τους αστεία. Η νέα γενιά stand up κωμικών της Ελλάδας είναι εδώ και εμείς παρακολουθούμε τα πρώτα της βήματα!

  • «Smile: It’s Free» της ομάδας A(r)CT: Ένα χοροθεατρικό έργο βασισμένο στην ιδέα πως τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία, γιατί τα πράγματα που είναι δωρεάν είναι πολλές φορές τα πιο πολύτιμα. 

  • «Bubble Show»: Ένα ονειρικό bubble show από τους La Petite Marguerite.Τεράστιες σαπουνόφουσκες αιωρούνται στη σκηνή και εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

 

Παράλληλα με τις παραστάσεις της κεντρικής σκηνής, ένα πολύχρωμο και πολυδιάστατο πρόγραμμα ευφάνταστων και δημιουργικών εργαστηρίων και δράσεων έχει σχεδιαστεί: Μαριονετοπαίκτες, περιφερόμενοι μουσικοί, πρωτότυπα δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια για την τέχνη, το περιβάλλον και τη συμπερίληψη σας περιμένουν. 

 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιπλανηθείτε στο χώρο για να τα ανακαλύψετε!

Τον παλμό της ημέρας θα δίνει με τις ξεχωριστές μουσικές επιλογές του το Bobos Family Radio, ο ψηφιακός ραδιοφωνικός σταθμός του Bobos, που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το φεστιβάλ παρουσιάζει και συντονίζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Σαρακατσάνης.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

SOLD OUT: Τα εισιτήρια για την εκδήλωση έχουν εξαντληθεί.

Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα ούτε στην είσοδο.

ΠΟΡΤΕΣ: Οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 11.00

PARKING ΜΕΓΑΡΟΥ: Είσοδος από την οδό Κόκκαλη. Χρέωση: 5€ /ημέρα

ΜΕΤΡΟ: Στάση Μέγαρο Μουσικής

_

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Early bird: 12 € 

(από 20 έως 31 Μαρτίου)

 

Προπώληση: 15 €

( από 1 Απριλίου έως 5 Μαΐου)

 

Γενική είσοδος: 17 €

(τιμή κατά την είσοδο)

 

Οικογενειακό: 15 € / άτομο

(για 4 ή περισσότερα άτομα)

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών

 

Πληροφορίες: 210 7282333

1920x1050-01_edited.jpg
  • Instagram
  • Facebook

Bobos Arts Festival & Events | Τ. 210 3411009 | Μ. info@bobosartsfestival.com

bottom of page