Το Bobos Family Radio είναι ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός αφιερωμένος σε ολόκληρη την οικογένεια, από το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival και τον μουσικό και συγγραφέα Δημήτρη Μπασλάμ, με μουσικές επιλογές για μικρούς και μεγάλους, εκπομπές, αφηγήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Στόχος του Bobos Family Radio είναι να αποτελέσει το "soundtrack" των οικογενειακών μας στιγμών, με ωραία, ποιοτική μουσική και πρωτότυπες εκπαιδευτικές εκπομπές, οι οποίες θα θυμίσουν στους μεγαλύτερους και θα μυήσουν τους μικρότερους στη χαρά της ακρόασης. 

Σε ένα κόσμο που μας κατακλύζει από εικόνες, ας δώσουμε λίγο χώρο στον ήχο και τη φαντασία.

 

Ένα ραδιόφωνο για παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Εκπομπών: Δημήτρης Μπασλάμ 

Επιμέλεια Μουσικού Προγράμματος: Κωνσταντίνος Πολίτης 

Οργάνωση Παραγωγής: Έλλη Δαβάκη 

Παραγωγή: The HUB Events

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΛΑΜ

Ο Δημήτρης Μπασλάμ είναι μουσικός, στιχουργός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων με πολύ μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο. Είναι δημιουργός του "Γαργαλιστή", του "Αγησίλαγου", της "Θυμωμένης Μπετονιέρας" και πολλών ακόμα αγαπημένων βιβλίων και θεατρικών παραστάσεων. 

Έχει βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, ενώ τα βιβλία του "Η Θυμωμένη Μπετονιέρα” (Επόμενος Σταθμός, 2013) και “Πιθανότητες” (Πατάκης, 2017) έχουν περιληφθεί στον κατάλογο WHITE RAVENS International Youth Library, ανάμεσα στα 200 καλύτερα στον κόσμο. 

Έχει υπάρξει μέλος των συγκροτημάτων "Λαϊκεδέλικα" του Θανάση Παπακωνσταντίνου, των "Επισκεπτών" του Γιάννη Αγγελάκα και των "B Movie" του Παύλου Παυλίδη και έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές ως μουσικός, ενορχηστρωτής και παραγωγός. Εκτός από την προσωπική του δισκογραφία, έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο. 

BOBOS ARTS FESTIVAL & EVENTS

Tο Bobos Arts Festival & Events είναι η επιτυχημένη σειρά παιδικών πολιτιστικών δράσεων της εταιρείας παραγωγής The HUB Events.

Σε συνεργασία με έμπειρους παιδαγωγούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων, στόχο έχει να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τις τέχνες και να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία σε ολόκληρη την οικογένεια.

Από το 2016 έχει διοργανώσει μια μεγάλη σειρά μεμονωμένων παιδικών παραστάσεων και δράσεων ενώ έχει παρουσιάσει τέσσερα πολύ επιτυχημένα ολοήμερα παιδικά φεστιβάλ.